VECKANS BLOGG VINNARE!

veckans blogg vinnare blev.. klicka på bilden och se vem som vann! ;)

dagens låt

 

Idiotmorgon..

Helvete.. Fyfaaan va jag är seg idag. Skulle gärna vilja fortsätta stanna i sängen i morse. idag är bara allt helt fuck! Stressade igenom hela morgonen som en idiot för att hinna med 421 bussen, så blev myskläder och slarvig toffs i dag, är alldeles för trött för att orka bry mig hur jag ser ut idag.. Haha därför fastnade jag inte på bild heller. Åh!

Nu ska jag sätta mig och plugga fysik en stund tills nästa lektion börjar. ni får väll ha en bra dag hjärtisar! :)


VECKANS BLOGG?

kör på en snabb veckans blogg för denna kommande veckan! avslutar 00:00 inatt :) 
för större chans att vinna.. | → följ mig på blogkeen ←| lägg ut på eran blogg att ni är med i min tävling |

PERFEKTION

 

något ni inte visste om mig.

 
 jag älskar svamp, det är nog det godaste jag vet?
 
 jag är nog fan glömska personen som finns hahah!
 
 tycker döskallar är så jädrans snyggt. har nog flera tusentals döskallar på olika ringar, halsband etc?!
 
 längrtar så stört mycket tills jag blir 18år :)
 
 jag har en bulldog som är världens charmigaste gosegull.
 
 

från i fredags och i morse..

hej allihopa! hela dagen i går var jag i thn. hitta massa snyggt som jag kan visa senare på bloggen.
åkte hem redan vid 5 för orkade inte gå längre, haha mitt dumma knä sa ifrån :( sen hämtade pappi mig vid göta så slapp gå hela vägen hem så det var mega gött! iallafall sen kom min älskling hem till mig runt kl 7. vart ett jävlans liv här eftersom min syster hade tjejkväll och mamma gjorde tårta etc.. så vi gick ut på altan med filtar och dricka och sånt mys! ♡
 
hihi idag vecke han mig redan vid 8!?! över att jag var tvungen att skjutsa han på cykeln ner till bussen. kul. nej!
men snäll som jag är gjorde jag det eftersom han skulle till körkortsgrejen i edet. han ska va där ända tills fem idag stackarn. sen åker han hem till mig och firar min lilla syster med släkten. detta kommer nog va en bra dag känner jag, även om jag har plugg att göra! har redan gett min syster presenten haha hon kan fan inte vänta..
 

godnatt!

sorry att det inte blivit några inlägg sen idag och i förrgår.. har inte hunnit älsklingar! :(
idag har det varit super bra faiktiskt. åkte till thn precis efter jag kom hem från skolan typ. skulle ju till db gymnasiumet som sagt. super kul som vanligt! vill så gärna börja nu!! träffade becka där också och så åt lite och snackade och sånt där. efter sju unjefär åkte jag hem och städa etc. är hemma själv ikväll så min lilla vovve får sova med mig inatt ♥
 
äntligen fredag i morgon! så himla gött, behöver verkligen lite ledigt nu alltså.. ska nog upp till trollhättan i morgon (igen..) sen på kvällen kommer min älskling till mig och sover, hur bra? :)
nu ska jag gå och ta bort mitt smink och sen lägga mig, är hur trött som helst! godnatt.
 
 
 

Dagens låt

#thatPOWER

veckans planer..


café

hej gullisar! idag har det varit rätt så chill i skolan, längesen en dag var bra kan jag säga.. gjorde nationella i svenska som sagt, som faktiskt gick bra  :) sen direkt efter skolan åkte jag hem och duschade och sen åkte jag och fikade med min syster på cafét. sedan gick vi och hämtade ut ett paket till henne och vet ni vad som låg i paketet?! jo, en victoria's secrets body splash!! så jävla grymt helvetes avundsjuk är jag! måste verkligen beställa det typ nu. åh.. 
 
som sagt så ska jag städa mitt rum helt och hållet och sen ska jag lägga in lite bilder från mobilen osv.. hoppas ni haft en bra dag :)
 

Gratisbio

Skulle bara tipsa er om gratisbio, bli medlem nu och skaffa poäng och få
gratis biobiljetter eller prissentkort på Nelly.com etc! :)
 

vad har hänt med mitt knä??

hejsan! så jävla kul att ni blir fler och felr som läser min blogg och se statistiken höja sig från dag till dag :)
iallafall idag har jag inte gjort så mycket mer en att vara i skolan som sagt. rätt trist men dagen gick fort ändå. mitt knä har dampat ur totalt och måste nog åka in och kolla på om jag inte har någon spricka eller så?! gör totalt cp ont!! :( har haft det sen i sommras till och med. stackars mig!
 
sitter just nu här och lyssnar på min pojkväns spellista på spotify och tänker snart göra mig lite mat.
asså serisöt, börjat komma på mig själv att jag äter typ hela jävla tiden.. nästan läskigt. ändå blir jag inte tjock?
hahah knasigt det där. iallafall så måste jag fråga er en sak..! 
maila mig då :) annars så får ni ha en  fin kväll sötnosar 
 

dagens låt

super gammal men ändå så bra ♡

 


Söndags mys

hej allihopa! Har chillat hela dagen idag på altanen och solat sönder mig. super härligt väder :)
hade tänkt ut och springa nu men tror jag hoppar det för mitt knä gör så jävla ont.. Så istället ska jag sätta mig och kolla på ett avsnitt av PLL och måla naglarna och göra ansiktsmask. Hur mysigt? 
 
Iallafall ska ju rösta fram en vinnare av "veckans blogg" ikväll också!! Ni har bara några timmar på er så jalla! hihi men japp japp ni får ha en fin kväll, pöss!

VECKANS BLOGG?

kommentera att du är med!
för bättre chans att vinna | följ mig på blogkeen |

snabbt inlägg..

godmorgon, sovit gott? det har jag iallafall :) finns inget bättre än att vakna med den man tycker om. iallafall så är jag hos min pojkvän just nu och håller på att fixa mig & svara på alla era super gulliga kommentarer (dom som jag hinner läsa iallafall eftersom min pojkvän har något morgon damp och kastar massa saker på mig och kittlar mig och håller på..) blir iallafall jätte glad av att läsa era kommentarer! <3

har inte så mycket mer att berätta mer en att vi ska gå ut snart.
åker hem ikväll med så ses då.
 

något ni inte visste om mig

 
 jag har sett någon varit "nära döden upplevelsen" 
 
 vill ha sommar nu nu nu nu!!
 
 jag har alltid varit blyg när jag var liten.
 
 rockabilly är så ballt som fan!
 
 har alltid velat att mitt första barn ska heta kelly eller robin :)

poverwalk!

hejsan! nu är jag hem kommen från skolan. åh fan vilken jobbig dag.. alltid så på måndagar. men nu är den iallafall över tack och lov! åkte till ica efter skolan för att handla lite för mitt np som jag har i morgon och även hårfärg till moi(!) och sen så åkte jag hem och åt som en jävla dåre, så jädra hungrig! :( 
 
höll på med mina naglar typ i 3 timmar i brist på tråkighet förut och allt typ blev helt förstört så är ganska förbannad nu.
haha, men aja.. nu ska jag svara på era gulliga kommentarer och sedan ut på en poverwalk! längesen jag gjorde det nu. iallafall puss så länge. hörs ikväll pinglor :) | haft besök rekod i dag med! heja er ♡ |
 

Seg uppdatering..

några bloggläsare har bätt mig uppdatera mera så får väll ta och försöka bättra mig nu för eran skull babes :)
Iallafall så hade jag som sagt filmkväll med min älskling och min syster i lördags. Super mys med skräckfilm! Haha och ja är ju så jävla lättskrämd så jag hoppa till varenda gång. omg vi gick inte och la oss förren kl3 igår så var grymt sliten i morse.. Blää! :(
 
sen har väll inte jag gjort så mycket mer än att gosa med min pojkvän tills han åkte hem till sig förut. I morgon är det tillbaka till skolan igen. Och jag har typ ett prov och tusentals inlämmningar denna veckan så är inte så himla taggad för det alltså..! Nu ska jag dejta kudden och drömma kärleks drömmar. pöss pöss på er!

inspiration #5 sara fabel

källa..

dagens låt


I don't care.

Hejsan babes! Har nyss duschat och ligger nu i en nybäddad säng och ska se en på film innan jag dejtar kudden för inatt. bästa känslan ever! :)
 
Måste fan börja gå och lägga mig tidigt nu eftersom jag stressade igenom hela jävla morgonen i morse eftersom jag missade bussen så har ej sätt normal ut idag, fyfan sliten som fan och myskläder på det. Äsch! åkte iallafall med mitt hjärta hem idag. Har varit sådär "skojbitchig flickvän" mot han hela dagen i dag så fortsatte med krig och alltmöjligt när vi kom hem till honom! Haha! Sen skulle han till banken och fixa något kort osv..  :)
 
i morgon är det min älsklings dag! fredag! sååå underbart gött med helg :)
vet inte vad som kommer hända, antagligen plugga. men det får vi ta och se.. puss godnatt!
 
 

något ni inte visste om mig.

 
 
 måste alltid lyssna på hardstyle när jag är ute och springer.
 
 rihanna har jag alltid varit min idol! den fetaste låten just nu är JUMP!
 
 sover dåligt om jag sover längst in brevid någon, gillar inte trånga utrymmen.
 
 har dansat streetdance i 1½ år. funderar på att börja igen!
 
 älskar choklad. so to die foor! helt beroende! <3<3<3

dum dag...

haha asså fyfan vilken meningslös jävla dag! den sket sig redan för början.. åh! har varit sjukt förbannad på allt och inget och varit otroligt trött på alla lektoner. somnade en kort stund på hk förut haha! inte bra alltså. förutom det har jag sätt ut som en jävla röv med sminket helt åt helvete osv.. usch usch på denna dagen!! :(
 
hoppas på en bättre dag i morgon kan jag säga haha.. nu tänkte jag ta en snabb powervalk! och sedan städa mitt rum. fan hur det ser ut där just nu! aja hoppas ni hade en bättre skolstart än vad jag fick :)
 
 

Helgen!

BLOGGTORKA!!
 
sorry för att det inte blivit något bra uppdatering under helgen :(
iallafall i fredags träffade jag som sagt Michelle och Jocke på Edet. Grym kväll med massa vänner! Åkte hem då runt åtta för att vara barnvakt resten av natten och det gick väl bra, tog bussen hem med Jonathan & Hampus sen fick jag gå resten hem. Kallt som fan! Buhubuhu..
 
 
i lördags åkte jag till min pojkvän på kvällen :) badade skummbad med tända ljus och sånt. sen plötsligt efter det fick jag så grymt ont i örat så jag var nära på att lipa sönder! Gick dock över lite när jag och älsklingen gjorde varm oboy med chockad grädde hihi. Sen kom Alex till oss och sov där :)
 
Bajs bajs, och så idag kom Linus och Dick till oss och drog med oss till Roma! Haha vi är så jävla tjocka :D
 

veckans blogg vinnare!

klicka på bilden om det var du som vann.!! 

lost in paradise.


taggad till tusen!

hej alla gullepluttisar! ligger i min säng nu och kollar på gamla avsnitt på grey's anatomy på min älskling ipad. asså fan att det redan fredag i morgon och sen är hela mitt jävla påsklov slut. fyyfään! känns som jag slarvat bort hela skiten på takne på hur länge jag varit sjuk. bajs på det!!
Idag har jag varit i ljugnskile hela dagen med pappi och åkt runt och frågat efter sommarjobb och äntligen har hittat mitt favorit ställe hihi. längtar tills tusen! :)
 
iallafall i morgon drar mina päron på konsert så blir att träffa min lilla babe på centrum om hon nu kan osv.. hihi sen på kvällen blir det hemma mys med mina systrar med tacos och sånt! galet bra? yes.
nu tänkte jag svara på alla era gulliga kommentarer som jag har fått idag! åh ni är så bäst. pöss!
 

Svar på tal


everybody knows bad girls have more fun.

hej pinglor. längesen jag skrev något inlägg känns det som?! aja iallafall så är jag hemma nu. har varit hos älkslingen i ett par dagar men kände idag att jag ville hem och sånt. vill ej smitta honom nu!
mår hur dåligt som hels nu igen och jag hatar det så jävla mycket. ska ta en varm dusch sedan och bara tänka att allt är borta i morgon. alltså helt seriöst det tar som fan på mig! måste man vara sjuk nu när man har lov? har sån otur hela tiden haha. trodde jag var frisk nu men nej.. fuck no! blev bara värre och tror jag har öroninflammation nu med. usch usch!
 
var iallafall och fikade hos linda för några dagarsen, sen så hämtade mamma mig och vi kollade på ett hus i thn som jag bara är helt kääär i. vill bara flytta här ifrån så det skriker om det. har inte bott här så länge men tröttnade ganska fort. hoppas bara på att någonting kan hända snart :)

Dagens outfit


länkbyte

 
kör på ett länkbyte med BLACKFALL :) http://blackfall.blogg.se/
 
om ni vill länkbyta så är det bara att kommentera!!