Godmorgon

Godmorgon peeps! Ligger just nu hemma i sängen och är dunder sjuk, inget roligt liv kan jag säga! 
Har inte blivit så mycket uppdatering heller eftersom jag inte tycker det finns mycket att blogga om just då.
men era kommentarer är ju för gulliga! Så himla glad blir man :) ni är bäst! 
 
anyway.. Både jag och min syster är sjuka idag så ligger och kollar på PLL med henne och äter fruktsallad :)
idag ska jag försöka kliva ur sängen och städa lite i mitt rum, frächa till mig, duscha och kanske färga håret om jag nu orkar. seriöst låg i sängen hela dagen i går och sov! Ni vet inte vilken jävla huvudvärk jag fajtades med igår! Så idag känns det som det har släppt lite som tur är :) goodie goodie! hörs senare.. Puss sålänge!

något ni inte visste om mig.

 
 
 
 jag tar mest åt mig saker från killar.
 
 jag har sjukt bra självförtroende! tack vare er haters :)
 
 jag blir lätt irriterad/förbannad på folk.
 
 jag tror inte ett skit på gud och tycker det är sjukt onödigt att lära sig om nått som inte finns.
 
 jag äter inte ost eller kaviar. never!

sjuk?

hej gullisar! nu har jag precis kommit hem från en lååång powervalk och nu ligger jag och kollar på 112 på liv & död med min smoothie :) skolan i morgon. fuck that?! men hoppas bara att jag kommer överleva hela denna vackan och sen har jag påsk lov! 
 
min älskling åkte ifrån mig redan vid 1 halv 12 för att klippa sig. så får se hur snygg han kommer bli sen hihi.
iallafall det dåliga är just nu att jag håller på att bli sjuk? seriöst, vaknade vid 4 inatt av att jag inte kunde andas!
jätte läskigt!! så fick trycka i mig massor med vatten och halstabletter och sedan försöka sova. så jag har alltså inte alls sovit gött inatt så är sjukt seg och super hes idag.. blää! får se hur min morgon kommer vara i morgon. nu ska jag hoppa in i duschen :) ..hörs senare ikväll!
 

inspiration #4 ROCK

 

godmorgon

godmorgon snyggingar! så himla härligt att alla min läsare har hittat hit igen, grymt :) 75 besökare/visningar igår.

iallafall så ligger jag brevid min goaste pojkvän och bloggar nu. igår såg vi på Taken att jag inte sätt dom filmerna innan? efter haha? såå himlans bra & spännande film hihi. så igår hade vi myskväll hos mig och tjockade oss med chips och grejor! från netto ftw hahahah ;)

idag får vi se vad som händer, blir nog inget roligt eftersom jag har fysik att göra.. segt. är sjukt sliten nu så vi tänkte hoppa in i duschen nu och sedan äta frukost! puss sålänge :)
 

Volbeat

hej peeps! Har musik nu och sitter och lyssnar på volbeat med mina nötter. Väldig duktig tjej har jag varit idag som har klarat av allt idag utan att bli förbannad ;) iallafall ska hem sen och baka tänkte jag och göra fysiken så jag hinner ikapp nått haha. Hörs när jag sitter på bussen hemåt eller någon gång senare! Pussar

 

hos älskling

Tänkte blogga lite nu eftersom det var ett par dar sedan! är nu hemma hos min kille :) sover här inatt!  idag har det inte hänt ett skit vilket var super gött! längesen jag inte gjorde nått haha. iallafall så känner jag att jag håller på att bli sjuk nu med! Fryser och har ont i halsen och dom grejorna :( inte okej någonstans!! 
 
ikväll är vi ensamma hemma hehe.. Nä bara skoja, vet vad ni tänker och sånt snusk kommer inte in på min blogg!
Haha nej men iallafall. Bjuder på några söta bilder right now.. Ha en trevlig helg alla fina & fula :)
 

snabbt inlägg!

hej, ett snabbt inlägg nu! ligger och kollar på vampire's diares i min sköna nybäddade säng. super mysigt! :) i morgon blir det att tagga nationella i kemi och det kommer verkligen inte funka mellan den och mig. hur fan ska jag klara..?? åh får ångest.

iallafall idag har det varit rätt go dag, den första på väldigt länge kan jag säga. är så himla skoltrött nu så det är inte sant! någon som håller med mig? ;) på onsdag ska jag upp till kära uddevalla och shoppa loss med syster och min pojkvän (känn dig tvingad, hihi!) nää haha, men iallafall nu ska jag ut med hundisen en sväng och sedan göra kvällsmat till mig själv och göra ansiktsmask! behövs.
 
 
 

Go shit less

såhär ser jag ut idag! nu drar vi till göteborg och träffar mormor där hon är. Stor saknad!


inspiration #3

Lätt att jag kommer göra sådär med min bh! grymmaste :)

grattis mamma!

förlåt för den super dåliga uppdateringen som har varit idag. ska bli bättre på det! lovar babes..
iallafall min dag har gått ut på att sitta med snapchat, fb & wehearit idag haha jag är så himla aktiv i skolan! nej men självklart har jag jobbat också!! gick bara halva dagen idag och sedan åkte jag upp till ungdomsmotagningen i thn och satte in min P-stav. det gick bra och sånt men var så grymt närvös innan haha. sen så har min mamma fyllt år så vi åt tårta och sånt när jag kom hem! goode goode.
 
just nu så sitter jag i skype och dricker en äcklig smoothie och försöker göra den dumma matten sammtidigt.
baaaajs! vill bara gå och sova. två dagar till sen är det helg igen.
 

ombre ja/nej ?

ska hoppa på trenden med ombre har jag bestämt mig! galet snygg kommer jag bli i sommar ;) vad tycker ni?
nu ska jag ut och springa så vi hörs ikväll. puss hej ♥
 

dagens låt


Thn!

så jädrans gött väder idag! älskar deeet. 

Godmorgon :)

Hej alla sötnosar som läser min blogg hihi. har nyss duschat håret och tagit hårinpackning, bodylotion (luktar så jävla gött!!) och gjort frukost till min underbara kille och allt sånt dära. så nu ska jag blåsa håret och fixa mig snabbt :) Åker hem idag med.. Buhu. Det är ju äckel skola som väntar på lilla mig i morgon. Fuck!

Iallafall har typ inget mer att berätta om denna morgonen så vi hörs någon gång hemma då. Godmorgon förresten! :)


Bilden säger allt! Ha en fin lördag :)

 

snabbt inlägg!

har haft fullt upp idag så har inte blivit något inlägg i morse. håller just nu på att skriva ett cv till sommarjobbet jag eventuellt kommer ha i sommar.. haha vuxenpoäng? ;) var hos tandläkaren idag, gick mer en bra då jag trott att jag haft hål. men icke!! hatar att gå till tandläkaren igentligen men tur att jag har min favorit tandläkare. hihi senare en snabbis in till ica och senare hem igen.
 
sen har jag krigat med min pojkvän och pluggat so i min säng och sedan myst med honom tills han åkte hem :) i morgon är det skolan igen som gäller och jag är inte alls taggad över det. vill helst vara ledig. men iallafall hörs i morgon, pöss pöss!
 
 

hemma från Danmark

tjarååå. nej men hej. nu är jag helt körd!! kom nyss hem från göteborg.. har ju som sagt varit i frederikshavn.
sammanlagt har jag badat i 6 timmar och har världens träningsvärk nu i ryggen(?) låren & armarna :( inte kul alls! slapp iallafall skolan idag så var glad ändå haha. i morgon kommer min sötnos hem till mig och sover här. super mysigt! har ju studiedag på onsdag bitches ;)
 
nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och bara dö och kolla på top model som börjar om någon timme! godnatt.
lite bilder från min systers instagram osv..