slö söndag

tjena bloggen, nu så har jag fixat mina klor inför nyår i morgon hihi. sket fint! :)
förlåt förresten att jag inte bloggat på ett tag :o i fredags iallafall var jag hos bestie på kvällen där och vi kollade på film med min pöjk, henke, robin, emil olsson och hampus. mysgit värre! :) min holmedal har varit här sen dess & så oxå. yes yes en vecka kvar till skolan börjar. kan inte mer än att säga att jag vill fan inte inte det! buhu.. :(
 
har typ inget att skriva mera än att ni får ha ett fint 2013 :)
 
 följ mig på we heart it och du får en puss !
klicka på bilden ;)

thn!

tjäna! har nyss kommit hem från thn! och ja,, nu är jag några kronor fattigare.. men dock fick jag köpt mig allt jag behövde iallafall. köpte jeans, smink, uggs och nån bh som var på rean :) yes yes! i morgon kommer min holmedal hit med min bästa michelle.. så vi ska la dampa över och sånt hemma hos mig kan jag la tro hihi :D
är frisk nu oxå! så himla gött :) nu ska jag gå och laga mat sen lägga mig i soffan och kolla på film. hejdå
 
ph: ursäkta, snea bilder men hoppas ni ser ändå hehe ;)

dagens låt

 
är rädd att jag fått bieber fever.. haha nejdå ;)

Sjuk

Sitter här och tycker synd om mig själv, har migrän och är dunder sjuk :(
iallafall just nu kollar jag på monsters inc(sjukt längesen!!) nu som jag äntligen känner mig lite bättre så ska jag hoppa in i duschen nu och sen äta thaimat och sen blir det att glo på massa gamla filmer framöver. På torsdag blir det att åka upp till thn så hoppas jag blir bättre tills dess! Dumma sjuka..
 


snabbt inlägg

åh vilken härlig morgon med världens skallebank och lite ont i halsen och mensvärk på det.
Hoppas verkligen det går över. fick iallafall en bra jul med mina kära och en massa julklappar hihi :)
 
nu är jag ensam hemma hela kvällen så blir att min bebi kommer hit ett tag antagligen, vi får se hur de blir.
nej men aja, ska ta en varm dusch nu och sen svara på alla söta kommentarer! det gör mig verkligen skit glad.
bloggar mer sen. puss så länge :)
 

Just nu:

        nu är jag hos min farmor & bästa farfar och äter julmat. kommer hem ikv, så hörs då!! :)    
hihi världens sötaste tomte ♥              
 

tidsinställt inlägg

Goo´morgon haha nej bara skoja (tro mig, har knappt gått ur sängen idag!! :o).. just sayin haha.
nä men iallafall sitter just nu i min säng och kollar på grey's anatomy och läser bloggar. fin kväll va? :)
 
hihi idag har jag inte gjort ett skit vilket var rätt gött.. har ju jullov just nu så kommer vara massvis med sånna här slitna dagar. anyways färgade håret förut och blev super nice! behövdes verkligen då jag hade världens jävla utväxt, bläää!! yes yes.. har inte så mycket att berätta. men i morgon blir det nog att åka till min pojkvän om han nu är hemma från udv? och på söndag blir det iallafall att åka upp till min morfar och äta julmat & på vägen dit blir det även att panik köpa julklappar.. så himla smart att jag får mina pengar då! åh.. -.-
 
 

Dagens låt

 
 
kääääärlek <3

för det är du som väljer vem du är så var noga med ditt val

Heeeej snyggingar! idag har jag vart och träffat bästa alex med min holmedal i uddevalla som sagt :)
så jävla kul hade vi hela kvällen i typ världens minsta lägenhet som han lånade haha?!
vi började städade ur typ hela lägenheten när vi kom dit eftersom lukas skulle slagga där,, vettifan vad killen gjorde igår alltså, VILD!? haha. nejdå.. bara lite kanske ;)
 
sen dog vi i soffan ett par timmar tills vi drog ner till Ica och köpte nutella och massa götte till ikv! så jävla typiskt dom alltså!! :) sedan så kom någon dit (haha?) och chillade med dricka och annat.. 
åkte iallafall hem runt 10 och dog av hunger så det blev donken på vägenhem, 
så jääävla gött när man är som hungrigast! haha men iallafall i morgon blir det att sova huuur läääänge som heeelst! för fick jullov i går som har varit så jävla efterlängtat, hihi nu ska jag duscha och sen krypa ner under täcket och se på film! godnatt pussgurkor :)

(från helgen..)

hejsi, efter filmen i fredags åkte min bejbi till mig & sov ♥ filmen var ifallafall bra (bortsätt hur jävla ku* ont jag hade i rumpan efter nästan 3h där).. men den var helt okej, fast den hade sånt jävla dåligt slut så det finns inte!:oiallafall igår gjorde vi inte så mycket, var ute en stund på kvällen & sen gjorde vi mat och satte oss och myste framför en film och jag somnade så jävla gött efter typ halva filmen haha. skulle ju igentligen till uddevalla igår men blev något konstigt med den saken så åker dit nästa fredag ist :)
 
 
 
ph: as charmiga bilder från igår iannan bion måste jag säga ;)
 
idag har jag iallafall vart och träffat min bestie som har flyttat hem nu! såå jävla saknad. så var hemma hos henne och hjälpte till med att packa upp alla jävla kläder hon hade, och sen gick vi ut och träffa henke vid nöjes en stund tills han skulle dra och då gick vi hem igen och fixade oss och tjötade på att linus skulle yalla lite på röven för jag skulle hem osv.. men ja, nu är jag hemma dåva och tänkte äta lite mat nu och sen kolla på alla pretty little liars som jag har missat. så vi hörs i morgon! puss hej :)

princess of china

godmorgon, idag är det fredag! Så jävla gött! :) sitter bildsalen just nu btw och äter pepparkakor (hur bra start är inte de på en fredag? haha) men iallafall ikväll efter skolan blir det bio med mina pöjkar. vi ska se hobbit så kommer nog bli tidsinställda inlägg då osv, men aja puss så länge :)

 

 


på bussen.. :)

hej godingar nu sitter jag på bussen. vill bara medela att det är svin kallt så jag hållar på att dö! shet!! :o
iallafall igår var jag hos bästa farmor ett tag på kvällen, drack glögg och pratade och sånt.
kom hem ganska sent så gjorde i ordning mig lite inför natten och sen gick jag och satte mig i sängen och målade naglarna medans jag kollade på portkod 1321, fett mysigt haha :)
yes yes idag blir det värsta chille dagen för slutar blandannat tidigt idag och sen blir det att dra till frisören (behövs!!!). nu måste jag rulla, hörs ikväll eller nått? puss hej.
 

söndag

godmorgon.. vaknade av mitt hjärta smsa mig med värdens gulligaste sms, hihi söte ♥
i fredags som sagt så åkte jag och träffa min älskling efter skolan. vi höll på och dampa och gjorde pannkakor, kollade på julkalendern och sen kom alex dit till oss haha! sen gjorde vi la inte så mycket? lyssnade på musik och pratade osv.. blaaa. åkte hem nått mellan halv 1 eller 2 och nu så sitter jag här med ipaden och kollar på film. ikväll blir det att åka till farmor så nu måste jag fixa mig. hörs i morgon :)
 
 

memories

hellu darlings! förlåt att jag inte har kunnat skriva på senaste!! :( bloggtorka!!
meeen iallafall idag har det väl varit helt OKEJ bortsätt från att jag har haft cpe ont i huvudet hela dagen. har kunnat försova mig rätt rejält sent tre dagar i rad nu, känner mig sååå lyckad. haha, men det känns så jävla gött nu att det är fredag i morgon. har typ inga planer för helgen.. men det blir väll att träffa min holmedal och några mer eller åka upp och träffa bestie eller nått sånt (om nu mitt fittbusskort fungerar! åh så jävla trött..) hihi :)
 
aya, nu ska jag gå och göra mat och sen sätta mig med so'grejen som jag nu ska redovisa i mörran dåva, åh orkar fan inte.. ;'(
 

Tisdag

Brr! Cp kallt ute!! Höll på att dö i morse vid bussen för fan :o
men iallafall så sitter jag på lektion nu och har tråkigt som vanligt, är typ för första gången på hela året klar först av alla haha.. Duktig flicka :)
hihi sen har jag äntligen lunch efter denna efterblivna lektionen. Men aya, bloggar mer senare gullisar! pussar

daddy i've fallen for a monster

hellu mina vänner nu har jag nyss målat mina naglar och skypat lite med min älsklings pöjk ♥
i morgon drar jag och mammsen till stan för att julhandla typ saker och ting osv.. hihi så blirr nog något inlägg från mobilen då! idag har skolan varit helt okej, vaknade med världens jobbigaste hals och ett helvettes kuk kallt i mitt rum! så får helt enkelt sova med raggsockar och tjocktröja inatt då.. :(
 
iallafall efter skolan så frös jag nästan röven av mig när jag gick hem från bussen, åh hatar verkligen det!
sen gjorde jag och min syster lussebullar & lyssnade på julmusik och greja. hihi men nu måste jag verkligen dra mig. ska ta borst sminket och gå och lägga mig :)
 

2 december

Hello loverssss! idag har jag kännt mig så jävla lyckad, ramlat & skrapat upp hälen som gjorde helvetes f**t ont, bakade en kladdkaka och sen tappade jag den! hur..?? serisöt min otursdag, fyfan haha :(
 
men.. anyways, ligger nu i min säng och lyssnar på amanda fondells nya låt(love) & kollar lite på bloggar och saknar min lilla bajbi. vart hemma själv en stund på mörran så fick städa och hålla på som en jävla gris, meeen vad gör man inte för cashen? hihi nej skämt åsido.. nu är farfar här & snart blir det att hoppa in i duschen och sen lägga sig i en ny bäddad säng och kolla på film. hur gött låter inte de haha? :) yes yes, bloggar nog i morgon när jag sitter på bussen. hajdu!
 

1 december

heeeejs sveeeeejs, asså förlåt att de inte har blivit så uppdaterat på min blogg. suger verkligen på att blogga just nu kan jag säga.. anyways i fredags sov jag hos min bebi & hade galet mysigt hemma hos honom, hihi ♥
nu är jag dock hemma och har pyntat med julsaker och sånna saker hemma, åh känns verkligen som det närmar sig till julen med all snö som har kommit i helgen! as kul :)
är helt jävla ensam hela kvällen med ofelia förövrigt, så någon snäll person som kan komma och underhålla mig kanske? haha nej bara skoja :) ska väll snart ta och smsa min käraste pojkvän och se vad han gör i uddevalla.