helgen!

oppsi! har insett att jag inte har bloggat sen i onsdags.. super duper förlåt! har dock inte bivit så mycket uppdateringar eftersom det är verkligen percis allt nu i skolan och överallt. jobbigt!
 
idag har jag iallafall hunnit med att tvätta och städa hela nedervåningen(+toan!!) och badat min lille voffsing till smutsgris.. haha, han är så jävla mesig när det gäller vatten. så det tog ett jädra tag tills han ens vågade peta lite i vattnet och tillsut insåg hur skönt det egentligen var. så himla söt! 
vaknade brevid min finaste älskling idag med, men herregud vad jag har känt att jag vaknat på fel sida! vart så sjukt små irriterad på varenda liten sak idag! usch. iallafall så åkte jag hemmifrån honom runt 2 för att han skulle på kursgrejsimojs på stöm :)
 
i morgon är det söndag.. och det händer verkligen ingenting då, verkligen ingenting! hade tänkt plugga men så klart glömmer jag min ipad hos min pojkvän, där jag har allt skolarbete på! så får väll se om han kanske kan komma hit och plugga med mig eller någonting sånt. jaja nu ska jag hoppa in i duschen och sen glo på en film.


KOMMENTARER:
Lifeaslina.webblogg.se

Fin blogg du har :)

2013-05-04 21:41:14
URL: http://lifeaslina.webblogg.se
Berta K

Sv. Jag har firat en släkting som fyllt år :)

2013-05-04 22:50:01
URL: http://bertakarlsson.blogg.se/
Rhoda Alemayehu W Michael

jodå den va super! sjdå?

2013-05-05 10:04:25
URL: http://rhodamichael.se/
Lifeaslina.webblogg.se

- Tack!! Hoppas du får en bra dag :)

2013-05-05 12:47:34
URL: http://lifeaslina.webblogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PTrackback