Update!

hej puddingar! fan vilket cp gött väder det har varit idag, vårkänslor på max ju! :)
idag har jag varit i skolan som sagt, missade 28 bussen i morse men hade sån himla tur att 423an kom och räddade mig. har även pussat extra på min pojkvän idag för idag är det fem månader mellan oss! han var bara så jävla gullig som alltid och gav mig massor av söta saker hihi, jag älskar honom!
 
iallafall en sak jag inte berättat är att jag drar till danmark på måndag för att fira 40 fest för pappis. så bloggen kommer va nere någon dag eller så, kommer självklart tidsinställt inlägg! ;)

godnatt

Hej blev ej inget med filmen idag vilket sög rutten banan. Käraste nöten var i gbg, fkn typiskt haha :(
Iallafall hade HK sista lektionen som var det bästa på hela dagen, är så himla skoltrött nu och vill bara bort från skiten. Åhååå!.. Orkar inte pluggggaaa :(

Drog som sagt till Ica efter kl 3 med min syster och handlade in ben and jerry's!! mina favoriter. Galet gott! Pluggade biologi en stund och åt glass (snackade mest i skype rättaresagt en att plugga hehe.. ;)) & sen kollade jag på top model som alla avsnitt jag missat.
I morgon kommer min älskling hit så det blir i oförsig mest plugg då vi båda har prov på torsdag. blä och fy på det! godnatt


Powerwalk!

 

tråk söndag

hej gullungar! super kul att jag har fått nya läsare och sånt & statistiken är på topp hihi :) varit stilla på bloggen ett tag osv.. men alltid lika kul med nytt. iallafall helgen har ju dock gått förjävla fort och det är skit trist. upp till skolan i morgon för mig buhu :( 
efter skolan ska jag hem till bestie och spela in filmen! super kul :) nu ska jag bädda iordning min säng med nytt lakarn osv och sen kolla om jag hittar någon bra film på netflix! hörs i morgon.

bitches be like

fredag i dag! älskar det :) har nyss varit och lunchat med min pojkvän och sitter nu med han och michelle i soffan. Åker hem till min sötnos idag med! Ensam hemma hos honom ikväll, hihi super bäst.

På måndag blir det att spela in filmen hos michelle som jag, vickan & lovisa ska göra :D kommer bli lätt bäst! Ska  försöka lägga ut ett inlägg senare ikväll, här är iallafall mina nya naglar jag gjorde igår. Nu ska jag in på lektion! Vi hörs babes :)

 

 

men baby nu är det slut föralltid.

hej babes! ligger här i världens skönaste säng med hallon och kiwi smoothie och kollar på olika bloggar :) soft? ja.
dagen har väl rullat på som vanligt.. känndes dock långsamt som fan. beställde skoltröjan igår med! kommer bli hur nice som helst hihi. bästa klassen ♥
 
har varit en snäll flicka och städat vardagsrummet och köket idag, & även gått en jävla runda runt stallet med hunden!! ;) har igentligen inget att berätta haha skulle väl bara skriva att jag lever osv. vi hörs ikväll puss!
 

onsdag!


Dagens låt

old men fan va bra den är, värld att lyssna på #texten ♥

hos min pojkvän :)

har varit lite off dom senaste dagarna med bloggen som ni nog har märkt. Hade iallafall en super mysig alla hjärtans dag hos min älskling :) igår var jag och kolla på ett gymnasium i thn med bästa cilla, som var hur bra som helst! nu hoppas vi bara på att jag kommer in på mitt första handsval! ;) sen efter det tog jag bussen hem till min pöjk och sov hos han.
 
idag har vi inte gjort ett skit, bara slappat runt osv. Sov ju bort halva dagen så haha :( ikväll tänkte jag åka hem och då blir det träna och sen kolla på montazami och mindy på repris på tv3 hihi puss så länge 
 

Happy valentine's day ❤


myskväll!

Hej babes! Ligger här i sängen ny duschad och ansiktsmasken på och ligger brevid min underbara pojkvän och myser framför en film :) huuur gosigt är inte det!? Hihi Iallafall vi var en sväng till thn förut och kollade runt bland affärerna lite. Köpte bara typ "måste ha" nödvändiga grejorna och sen drog vi och käka max, tjocka som vi är :) haha!

I morgon vet jag inte vad som händer ska iallafall upp ganska tidigt för orkar verkligen inte sova bort halva dagen som jag har gjort dom senaste dagarna hos älskling. Men annars blir det chill :)

 


cupcakes

  • 4 dl vetemjöl
  • 3 dl socker
  • 2 1/2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 100 g smör (rumstempererat)
  • 2 dl mjölk
  • 2 ägg
  • 1 tsk vaniljpulver 

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda mjöl, socker, bakpulver och salt i en bunke tillsammans med smöret. Häll i 1 dl mjölk och blanda smeten slät. Vispa resten av mjölken tillsammans med ägg och vaniljpulver. Rör sedan ihop mjöl- och mjölkblandningen och rör om tills allt är blandat. Fyll muffinsformar till max 2/3. Grädda i ugnen i cirka 20-25min 

#love


nu har jag lov bitches!!

hej! åh sorry för att jag inte bloggade igår!! åkte som sagt med min bebi på fredagen där. hade sista nationella i svenska! himmla gött att ha det gjort. sen så träffade vi alex som kom med bussen, åt med dom och sen gick vi hem till alex på kvällen och packade upp all skit /datan/sladdar/osv.. :) jag slocknade redan vid två någon gång framför en film med min älsklings gosi tröja & dom små spelnördarna vid 4!! haha vilket liv! natthumor och allt.
 
yes, iallafall åkte hem när pappa slutade jobbet och har inte gjort så mycket sen dess.. tvättat osv och nu ska jag göra en ansiktsmask och kolla på melodifestivalen! i morgon kommer min pöjk hit ♥ puss sålänge
 
 

dagens låt

 
R&F mina favoriter ♥

godnatt

ush ush.. i morse vaknade jag runt 9 fast somnade om lika snabbt igen. vaknade efter några timmar typ halvtdöd igen av att min kära elin skrev på fb så det tjöt i hela jävla rummet! skit kul haha :(
 
iallafall sen har jag inte gjort så mycket, bara luggit i min säng och kollat på toy story! hihi så jävla längesen.
i morgon blir det att tagga nationella prov i svenska, åhå kommer totalt avlida! kommer aldrig orka :o
men önska mig lycka till ändå! nu blir det att hoppa in i en varm dusch och bara stå där ett tag och sen blir det att kolla på bbf - maria & mindy! älskar dom. någon mer som ska se det? :)
 

Sliten och sjuk..

häj mina vänner, stannar hemma från skolan idag faktiskt.. mår piss rätt ut sagt med den dumma förkylningen!! :( 
ska bara leva under mitt varma täcke och kolla på massa serier hade jag tänkt göra idag, orkar verkligen inte med att vara sjuk nu alltså! Nu ska jag upp och ta kaffe, ringa min pojk & äta en fet frukost som jag hoppas kommer göra mig piggare idag. Sen en sabb dusch!! :)
 
fyyyy! finns inget värre.. Hoppas ni får en bättre dag en vad jag kommer ha! Puss :)

godmorgon!

 
igår var A.A hos oss och kollade på melodifestivalen, super mysigt :)
haha har aldrig gillat det programet innan men seriöst fyfan va dåligt det var i år.. usch! 
men iallafall nu blir det att sätta på sig mysis och gå & käka frukost med min pöjk :)
idag kommer nog inget att hända, ska försöka fixa en ny header, tvätta och plugga lite.
seg söndag.. godmorgon förresten!